söndag 9 januari 2011

Köksrenovering


Efter köksrenoveringen. Bänkskiva och diskbänk från Ikea, blandare Gustavsberg, beslag Byggfabriken, kakel från Stuvbutiken och vitvarior Electrolux, strömbrytare "Renova".

.
.. och före köksrenoveringen.




Vi har målat luckorna vita, satt upp nytt kakel, bytt bänkskiva, beslag, diskbänk, blandare och alla vitvaror utom kyl och frys. Låter mycket, men innebär avsevärt mycket mindre jobb och pengar mot att riva ut hela köket och bygga nytt. Och nu stämmer även köket överens med resten av huset som går i den vit/grå skalan :)
Ha en fin söndagkväll!

9 kommentarer:

  1. Herregud vad fint! Om vi får till det med nåt husköp (det kan nog dröja nåt år) vet jag vem jag ska rådfråga om renovering. Du har sån talang.

    SvaraRadera
  2. TACK!!! Jag hjälper gärna till om du behöver råd/tips eller vad det nu kan vara :)

    SvaraRadera
  3. Wow, vilken skillnad, jättefint! Det måste va härligt när alla rum harmonerar. Vi har det mesta av det där jobbet framför oss, men om sisådär några år kanske vi blir klara. Går långsamt... Vad är det för slags bänkskiva? Kram D

    SvaraRadera
  4. Flera har trott att vi bytt kök helt så det blev lite skillnad, tack och lov ;)
    Det finns fördelar med att vissa saker tar tid - då får det växa fram hur man vill ha det och det blir ofta mer "rätt". Och det är ju roligt att drömma och ha projekt också :)
    Bänkskivan heter Personlig och är en helt svart laminatskiva med raka kanter. Hade gärna haft en bänkskiva i sten, men det blev så dyrt. Jag är dock helnöjd med den här! Ska ni snart renovera ert kök?

    SvaraRadera
  5. Så fint det blev! Det ser ju verkligen ut som ett helt nytt kök! KUL! Kram

    SvaraRadera
  6. Verkligen snyggt!en sån skillnad!Kaklet är så fint tycker jag.Ni har lyckats bra med en enkle förändring.Kram!

    SvaraRadera
  7. Kul att ni gillar köket, Elin och Alexandra :-) Jag är också grymt förtjust i kaklet! Kram!

    SvaraRadera
  8. det är verkligen jättefint!
    /evelina

    SvaraRadera